Beställ idag!

Nu finns OXISKIN® och OXISKIN®PLUS att köpa på ditt apotek i praktiska sprayflaskor för hemmabruk. För företagskunder eller återförsäljare vänligen maila till info@frostpharma.com.
Den tar effektivt bort såväl grampositiva som gramnegativa bakterier, virus, mikroorganismer, bakteriell biofilm, svampar, jäst, mögel och bakteriesporer.

OXISKIN<sup>®</sup>PLUS

OXISKIN®PLUS

100ml Sprayflaska

OXISKIN®PLUS handdesinfektion ger ett effektivt skydd mot vinterkräksjuka (calicivirus >99,99%). Effekten är dessutom långtidsverkande då den är unikt stabiliserad - för hållbart skydd mot virus, bakterier och svamp. OXISKIN®PLUS för professionell användning på sjukhus och för hemmabruk.

OXISKIN®PLUS är luktfri, klibbar inte och torkar inte ut huden. Efter användningen omvandlas OXISKIN®PLUS till syre och vatten. Det ger ett gott skydd för huden samtidigt som det är skonsamt mot miljön. Eventuell lukt kommer från nedbrutna bakterier och försvinner efter kort tid, och efter kontinuerlig användning.

  • Effektivt mot bakterier

  • Effektivt skydd mot vinterkräksjuka

  • Långvarig effekt

  • Ingen lukt, smak eller färg

  • Miljövänlig

  • Ej brandfarligt

  • Ej uttorkande vid frekvent användning

Finns hos följande återförsäljare

Dessutom finns OXISKIN®PLUS att köpa i fysiska apotek – sök via länken ovan för att se vilka apotek som har produkten i lager.

Läs mer om OXISKIN®PLUS
OXISKIN<sup>®</sup>

OXISKIN®

250ml Sprayflaska

OXISKIN® tar effektivt bort bakterier (grampositiva och gramnegativa), virus, mikroorganismer, bakteriell biofilm, svampar, jäst, mögel och bakteriesporer. OXISKIN® är snällt mot huden, avger inte starka dofter och klibbar inte.

OXISKIN® avlägsnar löst material och sårvävnad, då den ”kokar ur” såret, samt har en svagt blodstillande effekt. Såret blir rent från smuts och bakterier med en långtidsverkande effekt, då den är unikt stabiliserad. Efter användningen omvandlas OXISKIN® till syre och vatten.

Finns hos följande återförsäljare

Dessutom finns OXISKIN® att köpa i butik hos Apoteket, Apotek Hjärtat, Apotek, Lloyds, Apoteksgruppen.

Läs mer om OXISKIN®